hello@piruett.hu
06-20-275-9026

Háló Csenge

Utánpótlás edző

CSOPORTJAI:

  • Princess

  • Pindúr

  • Happy

  • Honey

SZEMÉLYES ADATOK

1999-ben születtem Berettyóújfaluban, 4 éves koromban Simonyi Kittynél kezdtem el táncolni és azóta is tőle tanulok. A Piruett Tánc Stúdió 2007-es alapításakor a Piruett színeiben kezdtem meg a versenyzést és azóta is a Piruettet képviselem a versenyeken.

TÁNCOS PÁLYAFUTÁS

Kezdetben magyar bajnokságokon, később Európa-bajnokságokon, világbajnokságokon és világkupákon versenyeztünk. 14 csoportban, 10 formációban, 4 szólóban, valamint 4 duóban szerepeltem. 21x-es válogatott versenyzőnek mondhatom magam.

Az első igazi sikerem volt, amikor 10 éves koromban kiscsoportban világkupát nyertünk Zágrábban, majd a Pécsett megrendezett világbajnokságon 2. helyezést értünk el. 2017-ben felnőtt csoportban világbajnoki ezüstérmet szereztünk, majd 2019-ben világbajnokok lettünk. 2022-ben lehetőségem nyílt a soproni, illetve a szigetszentmiklósi csapattal karöltve egy közös formációban részt venni. Pályafutásom egyik legmeghatározóbb élményét átélve a magyar bajnokságok után a Pulai világbajnokságon is a dobogó tetejére állhattam a csapat tagjaként. Mindemellett a felnőtt modern formációval is sikerült világbajnoki címet hazahoznunk, ami szintén nagyon nagy élmény volt számomra.

TANULMÁNYOK

  • 2018-2019 Moderntánc oktató képzés
  • 2021-2022 DSZC wellnes-fitnesz intsruktőri képesítés

SZAKMAI ÚT

Öt éve kezdtem el tanítani Debrecenben és Berettyóújfaluban. Nagyrészt óvodás korosztállyal foglalkozom, törekszem mindig a tudatos fejlesztésre, hiszen ebben a korban a legfogékonyabbak a kicsik az új dolgokra és látványos fejlődést tudunk együtt elérni. Az iskolás korosztálynak is megvan a maga bája, itt kiélhetem kreativitásomat a letanított kis táncok által, valamint a már elsajátított alapjaikra építve nehezíthetjük az eddig tanultakat.

KITÜNTETÉS

  • 2010 Érdemes sporttáncos

INTERJÚK