16 éves a Piruett Tánc Stúdió!

16 éves a Piruett Tánc Stúdió!

A Piruett Tánc Stúdió 2007-ben alakult meg Simonyi Kitty vezetésével, jelenleg Debrecenben több helyszínen és néhány környező településen (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Derecske, Józsa, Püspökladány) folytatunk ritmikus gimnasztikai, klasszikus balett, modern jazztánc és akrobatikai elemekre épülő showtáncoktatást, valamint 2021 óta fitnesz oktatást is.

Már óvodás kortól biztosítjuk a gyerekeknek a fellépési lehetőséget, ezzel is felkészítve őket a versenyzésre. A régióban szervezett bálokon, egészségnapokon, rendezvényeken rendszeresen fellépünk, a Debreceni Virágkarnevál évek óta a nyári fellépéseink fénypontja, karácsonykor pedig 2017 óta rendkívül színvonalas, önálló gálaműsort adnunk a debreceni Kölcsey Központban.

Az elmúlt években szerzett 22 világbajnoki arany, 24 ezüst és 6 bronz, számos Európa-bajnoki érem és Világkupa győzelem mellett Simonyi Kitty, a szervezet elnöke négyszeres Nívódíjas Táncpedagógus, a Sporttáncok Mestere, háromszor nyerte meg az Év Koreográfusa díjat nemzetközi versenyeken.

Ám a sok csillogó eredmény mellett a legfontosabb mindvégig az maradt, hogy a hozzánk járó gyerekek számára a tánc, a mozgás ne csak egy iskola utáni elfoglaltság, hanem életforma legyen: érezzék azt, hogy tartoznak valahova, egy szerető csapat tagjai akkor is, ha csak hobbi, és nem versenyzői szinten űzik a táncot.
Hiszünk abban, hogy ezt másképp nem is lehet!

Adód 1%-ának felajánlásával tanítványaink jövőjébe fektetsz.

Piruett Tánc Stúdió adószáma: 18995396-1-09

Adód 1%-ának felajánlásával tanítványaink jövőjébe fektetsz.

Piruett Tánc Stúdió adószáma: 18995396-1-09