Rólunk

A Piruett Tánc Stúdió 14 éve alakult meg Simonyi Kitty vezetésével, amely Debrecenben, Balmazújvároson, Biharkeresztesen,Berettyóújfaluban, Hajdúszoboszlón, Püspökladányban és Derecskén is működik. A piruett növendékek az edzések során elsajátítják a klasszikus balett, a modern jazz tánc, a ritmikus gimnasztika és az akrobatika különböző elemeit.Az egyesület táncosai rendszeresen járnak fellépésekre, versenyekre, és már ötödször lépnek fel a debreceni virágkarneválon látványos show tánc koreográfiával.

2019-ben ötszörös világbajnokok lettek és egy ezüstérmet is elhoztak a horvátországi Pulai show Világbajnokságon, így már 16 VB arany, 21 ezüst és 4 bronz érem tulajdonosai, az Európa bajnoki és Világkupa címek mellett.

A tánciskola jelenleg 400 tagot számlál, a legfiatalabb táncos 3 a legidősebb pedig 40 éves. Minden korosztályban hobbi és versenycsoportok vannak, így mindenki megtalálja a számára megfelelő csoportot.

Vezetője: Simonyi Kitty, Sporttáncok mestere és 4x nívódíjas táncpedagógus, aki 2017-2018-2019-ben is megkapta az Év koreográfusa díjat valamint a legeredményesebb tánciskolája címet.