Rólunk

A Piruett Tánc Stúdió 15 éve alakult meg Simonyi Kitty vezetésével, jelenleg Debrecenben több helyszínen és néhány környező településen (Balmazújváros, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Derecske, Józsa, Püspökladány) folytatunk ritmikus gimnasztikai, klasszikus balett, modern jazztánc és akrobatikai elemekre épülő showtáncoktatást.

Már óvodás kortól biztosítjuk a gyerekeknek a fellépési lehetőséget, ezzel is felkészítve őket a versenyzésre. A régióban szervezett bálokon, egészségnapokon, rendezvényeken rendszeresen fellépünk, a Debreceni Virágkarnevál évek óta a nyári fellépéseink fénypontja, karácsonykor pedig 2017 óta rendkívül színvonalas, önálló gálaműsort adnunk a debreceni Kölcsey Központban.

Az elmúlt években szerzett 25 világbajnoki arany, 25 ezüst és 5 bronz, számos Európa-bajnoki érem és Világkupa győzelem mellett Simonyi Kitty, a szervezet elnöke négyszeres Nívódíjas Táncpedagógus, a Sporttáncok Mestere, háromszor nyerte meg az Év Koreográfusa díjat nemzetközi versenyeken.

Tanítványainkat arra igyekszünk nevelni, hogy a tánc, a mozgás ne csak egy iskola utáni elfoglaltság, hanem életforma legyen számukra: érezzék, hogy tartoznak valahova, egy csapat tagjai akkor is, ha csak hobbi, és nem versenyzői szinten űzik a táncot.