Erdőhegyi Dóra

hello@piruett.hu
06-70-884-4046

Erdőhegyi Dóra

Utánpótlásedző

CSOPORTJAI:

  • Pindúr

  • Girls

  • Happy

  • Princess

SZEMÉLYES ADATOK

2000-ben születtem Debrecenben. Korán elkezdtem táncolni, de Simonyi Kittyhez a Piruett Tánc Stúdióba csak később, általános iskolás koromban kerültem.

Már az ide kerülésem évében versenyző lettem. Számos dobogós eredményt sikerült elérnünk, többször sikerült megszereznünk a Magyar Bajnoki címet, 2019 májusában pedig kiscsoporttal Világbajnokok lettünk.

Jelenleg a Debreceni Egyetem tanulója vagyok.

SZAKMAI ÚT

Az iskola mellett mindig meghatározó szerepet töltött be az életemben a táncolás, és már évek óta a tanítás is. Azért szeretek gyerekekkel foglalkozni, mert mindig feltölt az a sok pozitív energia ami belőlük árad, és mellettük sosem lehet unatkozni.

Minden korosztállyal könnyen megtalálom a közös hangot, és számomra fontos, hogy a kellő fegyelem mellett mindenki jól érezze magát a táncórákon. Igyekszünk már egész pici korban megszerettetni minden gyerekkel a mozgást, hiszen ez később is elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

Én a Piruettnél kaptam egy második nagy családot, és azt szeretném, ha ezt az érzést minden órán át tudnám adni mindenkinek, aki hozzám kerül.

A tánc, az edzőim, és a csapattársaim engem itt rengeteg fontos dologra megtanítottak, amit igyekszem én is továbbítani a gyerekeknek.

Megtanultam, hogy milyen veszíteni illetve győzni, milyen amikor valami nem sikerül elsőre és küzdenem kell érte, hogy milyen az építő jellegű kritika, hogy mi a csapatmunka, kreativitás, szorgalom, kitartás, fegyelem, alázat, öröm, igaz barátság, és szeretet..

„Ha a szíveddel táncolsz, a tested követni fogja.” (Mia Michaels)