[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrpdywwx’ admin_preview_bg=”]

Minden régi és új növendéket sok szeretettel várunk!

[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” border=” border_color=” radius=’0px’ padding=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” id=” custom_class=” aria_label=” av_uid=’av-1pxbi’]

[av_image src=’https://www.piruett.hu/wp-content/uploads/2019/02/Kollazs_javitott.jpg’ attachment=’11220′ attachment_size=’full’ copyright=” caption=” styling=” align=’center’ font_size=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ hover=” appearance=” link=” target=” title_attr=” alt_attr=” id=” custom_class=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-ke7jeqo5′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-dktdi’]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=’av-jrpdy2f1′ admin_preview_bg=”]
Az 2020/21. tanévben az egyesület négy hazai versenyen összesen 37 arany, 23 ezüst, és 12 bronz érmet szerzett, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show és modern tánc kategóriában.

A 2019/2020. tanévben az egyesület  egy hazai versenyen összesen 3 arany, 1 ezüst, és 3 bronz érmet szerzett. A többi verseny a COVID-19 járványügyi helyzet miatt nem lett megtartva.

A 2018/2019. tanévben az egyesület összesen 64 arany, 12 ezüst és 4
bronz érmet szerzett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show és modern tánc kategóriában.

A 2017/18. tanévben az egyesület összesen 44  arany, 20 ezüst és 14 bronz érmet szerzett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show és modern tánc kategóriában.

A 2016/17. tanévben az egyesület összesen 32 arany, 23 ezüst és 17 bronz érmet szerzett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show és modern tánc kategóriában.

A 2015/16. tanévben az egyesület összesen 75 arany, 44 ezüst és 26 bronz érmet szerezett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show tánc kategóriában.

A 2014/15. tanévben az egyesület 9 arany 8 ezüst és 6 bronz érmet szerzett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show tánc kategóriában.

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrpdy2f1′ admin_preview_bg=”]
A 2013/14. tanévben az egyesület összesen 15 arany, 15 ezüst és 8 bronz érmet szerzett hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show tánc kategóriában.

Az egyesület a 2012/13. tanévben összesen 48 dobogós helyezést szerzett a hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt, gyerek, junior és felnőtt korosztályokban, show-disco-modern és hip-hop kategóriákban.

A 2011/12. évben a Piruett összesen 40 aranyat, 33 ezüstöt és 15 bronzérmet szerzett továbbá 13 negyedik, 3 ötödik és 3 hatodik helyet a versenyeken! Szép volt Piruett!

A 2010/11. évben a Piruett 18 aranyat, 15 ezüstöt és 7 bronzérmet szerzett továbbá 8 negyedik, 4 ötödik és 4 hatodik helyet a versenyeken! Szép volt Piruett!

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_postcontent link=’page’ av_uid=’av-8xz7a’]

[av_fullscreen perma_caption=” size=’extra_large’ control_layout=” scroll_down=” conditional_play=” image_attachment=” animation=’slide’ transition_speed=” autoplay=’false’ autoplay_stopper=” interval=’5′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” id=” custom_class=” av_uid=’av-6jtcm’][/av_fullscreen]