1999-ben születtem Berettyóújfaluban, 4 éves koromban Simonyi Kittynél kezdtem el táncolni és azóta is tőle tanulok. 2007 őszén megalakította a Piruett Tánc Stúdiót, így már a Piruett színeiben kezdtem meg a versenyzést és azóta is a stúdiót képviselem a versenyeken. Kezdetben magyar bajnokságokon, később európa bajnokságokon, világbajnokságokon és világkupákon versenyeztünk. 14 csoportban, 8 formációban, 4 szólóban, valamint 4 duóban szerepeltem.

Az egyik legmeghatározóbb élményem, amikor 10 éves koromban kiscsoportban világkupát nyertünk Zágrábban, majd a Pécsett megrendezett világbajnokságon 2.helyezést értünk el. 2017-ben felnőtt csoportban világbajnoki ezüst érmet szereztünk majd 2019-ben világbajnokok lettünk.

Három éve kezdtem el tanítani Debrecenben és Berettyóújfaluban, valamint elvégeztem egy modern táncoktatói képzést.

Nagyrészt óvodás korosztállyal foglalkozom, törekszem mindig a tudatos fejlesztésre, hiszen ebben a korban a legfogékonyabbak a kicsik az új dolgokra és látványos fejlődést tudunk együtt elérni. Az iskolás korosztálynak is megvan a maga bája, itt kiélhetem kreativitásomat a letanított kis táncok által, valamint a már elsajátított alapjaikra építve nehezíthetjük az eddig tanultakat.

Emellett 20x-os válogatott versenyzőnek mondhatom magam és a mai napig versenyzek.