2000-ben születtem Debrecenben. Korán  elkezdtem táncolni, de Simonyi Kittyhez a Piruett Tánc Stúdióba csak később, általános iskolás koromban kerültem.

Már az idekerülésem évében versenyző lettem, és azóta is aktívan versenyzem kiscsoportban és formációban is. Számos dobogós eredményt sikerült elérnünk, többször sikerült megszereznünk a Magyar Bajnoki címet, 2019. májusában pedig kiscsoporttal Világbajnokok lettünk. 2020-ban végeztem az Ady Endre Gimnáziumban.

Az iskola mellett mindig meghatározó szerepet töltött be az életemben a táncolás, és már két éve a tanítás is. Azért szeretek a versenyzés mellett gyerekekkel is foglalkozni, mert mindig feltölt az a sok pozitív energia, ami belőlük árad, és mellettük sosem lehet unatkozni.

Minden korosztállyal könnyen megtalálom a közös hangot, és számomra fontos, hogy a kellő fegyelem mellett mindenki jól érezze magát a táncórákon. Igyekszünk már egész pici korban megszerettetni minden gyerekkel a mozgást, hiszen ez később is elengedhetetlen velejárója az egészséges életmódnak.

 

Én a Piruettnél kaptam egy második nagycsaládot, és azt szeretném, ha ezt az érzést minden órán át tudnám adni mindenkinek, aki hozzám kerül.

A tánc, az edzőim, és a csapattársaim engem itt rengeteg fontos dologra megtanítottak, amit igyekszem én is továbbítani a gyerekeknek.

Megtanultam, hogy milyen veszíteni illetve győzni, milyen, amikor valami nem sikerül elsőre és küzdenem kell érte, hogy milyen az építő jellegű kritika, hogy mi a csapatmunka, kreativitás, szorgalom, kitartás, fegyelem, alázat, öröm, igaz barátság, és szeretet.

 

„Ha a szíveddel táncolsz, a tested követni fogja.” (Mia Michaels)