1999-ben születtem Debrecenben.

A Piruett Tánc Stúdióhoz a kezdetek kezdetén csatlakoztam, mintegy már 14 éve táncolok. A legelejétől Simonyi Kitty vezetőedző kezei alatt nevelkedtem és fejlődtem.

2008-ban versenyzőként is elindultam a tánc világában, ahol formációban, csoportban és duóban indultunk modern, show és disco kategóriában.

2012-ben disco duó kategóriában részt vettünk a pécsi Világkupán Varga Enikő duó társammal és 4. helyezettként végeztünk. 2013-ban érdemes sporttáncos díjat kaptam a Magyar Divat és Sporttánc Szövetségtől.

2015-ben a barcelonai Európa Bajnokságon 1. helyezést értünk el show csoportban, valamint 2017-ben Pécsen részt vettünk a Világbajnokságon, ahol 2. helyezettként végeztünk a dobogón szintén show csoport kategóriában.

2017-ben kezdtem meg a tanítást Biharkeresztesen, ahol óvodás kortól a felnőtt korig igyekszem fejleszteni és edzésben tartani a táncosokat. Ma már Józsán és Körösszakálban is oktatok óvodás kortól egészen az iskolás korosztályig.

Számomra hatalmas öröm a kicsikkel és nagyokkal való foglalkozás egyaránt, mivel az, ha segíthetek, és ezzel átadhatom azt a tudást, melyet én is megkaptam a sok-sok év alatt és ezzel eredményt is érek el, azt valójában együtt tesszük a gyerekekkel, és ezzel elérem a célom, valamint kölcsönösen motiváljuk egymást. A gyerekekkel való együttműködés mindig nagyon jó hangulatban telik, mindennap fényt hoznak a hétköznapjaimba, és a jelenlétükkel, energiájukkal engem is boldoggá tesznek.

Fő célom a tanításom során, hogy a gyerekek el tudják sajátítani az alapokat, majd erre építve megtanulják a tánchoz szükséges technikákat, elemeket és magát az alázatot és elszántságot, ami elengedhetetlen a tánc világában.

Végzettségemet modern táncoktatóként szereztem meg.