Az elmúlt 1 év során nagyjából havi rendszerességgel mutattuk be oktatóinkat, ezzel is lehetőséget adva arra, hogy jobban megismerjetek minket. Összesen 14 fantasztikus ember képezi a Piruett tanári karát, akiket egytől-egyig nagyon megbecsülünk és büszkék vagyunk rájuk, hiszen évek óta mellettünk állnak. Külön öröm, amikor olyan tanárokat mutathatunk be, akik még gyerekként kerültek a Piruettbe és ma már saját csoportokat vezetnek.
Major-Pucsok Luca a maga 19 évével a Piruett Tánc Stúdió legfiatalabb oktatója, 6 éves kora óta a Piruett táncosa, versenyzője. Bár ma már aktívan nem táncol, fellépéseken, karneválon még mindig szívesen csatlakozik a produkciókhoz.


Mióta tanítasz a Piruettben?
Négy éve kezdtem el tanársegédként részt venni az edzéseken, gyűjtöttem a tapasztalatokat, néha helyettesítettem is. Két éve kaptam meg az első csoportomat Berettyóújfaluban, idén pedig már három csoportom is van: Berettyóújfaluban az óvodások és az iskolások, Debrecenben pedig az óvodás akrobatika.


Melyik korosztály áll legközelebb a szívedhez?
Szerencsére pont az, amelyiket tanítom! Tavaly érettségiztem, jelenleg a fitness-wellness instruktori képzést végzem, de tavasszal felvételizem az egyetemre, mert alsós tanító szeretnék lenni.


Fel szoktatok lépni a csoportjaiddal?
Hamarosan megkezdjük a felkészülést az évzáró Piruettes Gálára, jövőre pedig reméljük, hogy fel tudunk lépni helyi rendezvényeken, és a Debreceni Virágkarneválon is.


Van olyan koreográfia, amit már te találtál ki és tanítottál be?
A tavalyi gálánkra, melynek A szépség és a szörnyeteg lett volna a tematikája, elkezdtünk készülni, de sajnos a vírus miatt ezzel leálltunk. Az ötletet azonban nem vetettük el, folytatjuk, sőt, kicsit átalakítjuk, hogy az újonnan csatlakozott táncosaink is szerepet kaphassanak benne.


A te csoportjaidnak a darab melyik része jut?
Ha elárulhatom, akkor mi leszünk a fogasok. :)